Wij zijn EHH

Wij zijn EHH en wij zetten ons samen met de logopedisten van Nederland in om meer mogelijk te maken binnen de zorg. Als je nu hulp nodig hebt, wil je niet te lang wachten. Samen zetten we ons in voor kortere wachtlijsten, meer mogelijkheden en een sneller resultaat. Met de Telephon app wordt het mogelijk.  

Werkt jouw logopedist met de Telephon app? Mooi. Dit betekent namelijk dat je behandelingen altijd en overal terug kunt kijken, oefeningen thuis kunt herhalen, automatisch herinnerd wordt aan huiswerk en via de chat direct je vragen kunt stellen. En de app installeren is nog makkelijk ook.

1

Ga naar je
webbrowser, bij
voorkeur Chrome
of Firefox.

2

Maak een account
aan met de link die je
logopedist je stuurt, of
klik op ‘registreren’ op
onze website.

3

Log in met je email
en je wachtwoord.

4

Klaar! Kijk in je
overzicht naar de
opdrachten of stel
een vraag aan je
logopedist in de chat.

Lamp

Kortere wachttijden en sneller resultaat

Altijd toegang tot behandelingen

Logopedie in de praktijk én je eigen woonkamer - makkelijker kan het niet. Met Telephon kun je na je bezoek aan de praktijk altijd en overal terugkijken op de instructies, je huiswerk en extra online oefeningen  

Wachtlijsten verkorten

Wij vinden het belangrijk dat jij alles uit je behandeling kunt halen. Dit brengt effectieve behandeltrajecten binnen handbereik. Zo zie jij sneller resultaat en verkorten we de wachtlijsten. En daar worden we allemaal gelukkiger van.  

Ook ondersteuning tijdens wachtperiode

Met de Telephon app zorgen we ervoor dat je ook tijdens de wachtperiode mogelijkheden hebt tot ondersteuning. De logopedist voorziet je terwijl je wacht al van tips, advies en ondersteuning. 

100% AVG-proof

Opgeslagen informatie is alleen door jou en je logopedist te zien. Is er een andere specialist nodig? Dan kan ook deze met jouw toestemming direct toegang gegeven worden tot alles wat voor hen van belang is.  

Nog vragen?

Stel je vragen direct via WhatsApp. Heb je vragen over de installatie van de Telephon app, het verkrijgen van een licentie of de mogelijkheden binnen de app? Stel ze ons direct via WhatsApp of via het contactformulier.