Wij zijn EHH

De zorg verandert en het is onze ambitie om deze verandering zo vorm te geven dat het jouw cliënten én jou als logopedist vooruit helpt. Met de Telephon app maken we dat samen mogelijk.   

ccc1

Slimmere zorg
Wij geloven in de kracht van de combinatie tussen fysiek en online behandelen. Wanneer de behandeling doorgaat wanneer jouw client de deur uitloopt, kunnen we continuïteit van zorg en therapietrouw namelijk maximaliseren. Met een client die thuis beter geoefend heeft, kun je sneller stappen maken. Zo worden behandeltrajecten korter en dringen we wachtlijsten terug. Wij geloven dat er meer mogelijk is dan wat we nu doen. Met slimmere zorg zowel voor jou als zorgverlener als voor je client. 

ccc2

Knooppunt
De koppeling met EPD-systemen is al gerealiseerd. Koppelingen met andere logopedische applicaties staan op de planning zodat er uiteindelijk sprake is van één platform waar de belangrijkste logopedische tools voor handen zijn. Dat is het plan: één knooppunt voor jouw digitale gereedschap.. 

 

cc4

Werkgeluk
Optimaal gefaciliteerd en ondersteund worden in je werk om op die manier de best mogelijke resultaten te kunnen boeken. Minimale tijd hoeven te besteden aan niet client gerichte activiteiten - en dat in een efficiënt en gebruiksvriendelijk ingerichte omgeving. Dát draagt bij aan werkgeluk. En dat is waar EHH zich voor inzet. 

ccc3

CO2 footprint
Wanneer we fysieke zorg combineren met digitale applicaties hoeft er minder gereisd te worden. Tegelijkertijd vergroten we jouw flexibiliteit en kun je jouw cliënten ook coachen wanneer ze fysiek niet aanwezig (kunnen) zijn. Misschien een bescheiden bijdrage: maar ook de footprint van de logopedist doet ertoe. 

Team

467585858

Guy Kessels

467585858

Myra Kokke

DSC02065

Gerard Elshof

467585858

Lisette Keijzer

467585858

.....

467585858

.....

Lamp

Samen tillen we de
zorg naar een
hoger niveau.

Met de Telephon app staan we aan de start van een nieuw hoofdstuk binnen de logopedie. Maar we moeten ons samen inzetten om de app perfect aan te laten sluiten op onze behoeften als logopedisten.

Op dit moment, hebben we deze functionaliteiten ontwikkeld:

 • 100% AVG-proof 
 • Multidisciplinair samenwerken 
 • Realtime chatfunctie 
 • Privé bibliotheek voor eigen content 
 • Publieke bibliotheek met gekwalificeerde content
  Direct gekoppeld met jouw EPD 
 • Inzicht in oefengedrag 
 • Inzicht in voortgang  
 • Beveiligde videoconsultatie 
 • Content delen tijdens videoconsultatie
 • Automatische herinneringen voor huiswerk en openstaande taken 
 • Monitoring van huiswerk en taken 
 • Metronoom  
 • Chronometer  
 • Opnamemogelijkheden videoconsultatie 
 • Automatische Real Time Acoustische Analyse  

We blijven achter de schermen hard aan het werk om nog meer functionaliteiten en mogelijkheden aan de app toe te voegen. Zie jij nog ruimte voor verbetering? Zijn er functionaliteiten die het uitoefenen van jouw werk nog makkelijker maken? Dan horen we jouw ideeën graag!

Het ontstaan van EHH

2019

EHH – ondernemers in de eerstelijn en overtuigde aanhangers van digitalisering en blended care - nemen contact op met TelePHON Digital, de start-up van Mieke Moerman.

2020

De eerste contacten worden geïntensiveerd. TelePHON Digital bouwt verder aan de applicatie en de EHH-oprichters starten gesprekken op over een eventuele samenwerking.

2021

De oprichters van EHH raken betrokken bij een pilot die enkele zorgverzekeraars willen opzetten om concrete ervaring op te doen met blended care in de logopedie.

2022

E-Health-care Holland BV wordt opgericht en krijgt de samenwerking tussen TelePHON Digital en EHH haar formele beslag. Het platform wordt verder uitgewerkt.

2023

Verdere fine-tuning van de applicatie, start van de pilot en het oplijnen van alle sales- en marketing activiteiten die nodig zijn om TelePHON succesvol op de Nederlandse markt te introduceren.

De eerste bladzijde van het nieuwe hoofdstuk in de logopedie wordt omgeslagen.