Wat jij doet

De zorg verandert, en het is aan ons om deze verandering zó vorm te geven dat het voor ons werkt. Met de My Logospace app maken we het samen mogelijk.

Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk binnen de logopedie.

De toegankelijkheid kan beter. Wachtlijsten kunnen korter, het bereik groter en de behandeling effectiever. Wanneer we slimmer en anders gaan werken kunnen we de gewenste gezondheidswinst realiseren. Want met een cliënt die thuis beter geoefend heeft, kun je nog meer stappen maken. Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk binnen de logopedie. En met My Logospace maken we het samen mogelijk.

Toegankelijke zorg
Laat de behandeling doorgaan wanneer je cliënt de deur uitloopt. Zet online oefeningen klaar in de app en breng jouw zorg naar de woonkamer van je cliënt.

Coaching
Huiswerk inplannen, delen en opslaan. Ook wanneer je client fysiek niet aanwezig kan zijn. De app vertelt je precies hoe er geoefend is en met welke resultaten.

Effectieve behandeling
Continuïteit in je behandeling vergroot de productiviteit, verkort de doorlooptijd en creëert ruimtevoor nieuwe cliënten. Zo heeft iedereen kans op de zorg die hij nodig heeft.

Veilig en privé
Opgeslagen informatie is alleen door jou en je cliënt te zien en kan wanneer nodig met toestemming gedeeld worden met andere (medisch) specialisten.

Behandeling
die doorgaat
wanneer je cliënt de
deur uitloopt

Continuïteit: wat er ook gebeurt

Wanneer jij weet dat je cliënt ook thuis kan oefenen, mét alle nodige begeleiding, geeft dat rust. Je weet dat je de volgende afspraak samen meters kunt maken. Heerlijk! En dat is niet alles. Je kunt behandeling voortzetten tijdens vakanties, oefeningen terugkijken via de app en je cliënt kan een vraag die écht niet kan wachten, direct via de chat stellen.

56546785686

Samen verkorten we de wachtlijsten

Een efficiënt behandeltraject geeft je ruimte en energie. Resultaten worden sneller behaald en wachttijden worden verkort. Zo kunnen cliënten geholpen worden wanneer ze onze hulp echt nodig hebben. En daar worden we allemaal gelukkiger van.

Alles overzichtelijk op één plaats

Huiswerk, diagnostische testen, video-opnames van sessies en diverse tools zoals een metronoom: dit en nog veel meer is mogelijk binnen één app. Notities maken en direct  delen, zelf spelletjes en oefeningenvoor thuis uploaden, of gewoon downloaden uit de openbare bibliotheek.

64575756856

Vraag je licentie
nu aan.

Aankopen, activeren en aan de slag.
Zo simpel is het.

  • Schaf je licentie aan in onze webwinkel.
  • Je ontvangt direct een bevestigingsmail met jouw licentiecode.
  • Activeer je licentiecode, maak je account aan, en ga meteen aan het werk.